Gebak bestellen

Gebak of taart bestellen? Dat is bij Vive la Vie een fluitje van een cent. Je verlekkert je nog even op de foto’s van het gebak of taart, volgt je knorrende maa…., eh gevoel, en stuurt jouw wensen door naar de bakkerij. 

Voor iedere gelegenheid

Gebak of taart bestellen

Gebak of taart bestellen via onze site is zo geregeld. Klik op de onderstaande buttons voor de prijzenlijst van het reguliere assortiment of de prijzenlijst voor ons alternatieve assortiment zoals glutenvrije en veganistische opties. Vervolgens helpen we u met het aanvragen van de bestelling via enkele vragen. 

Bestelling doorgeven

Hieronder vult u de benodigde gegevens in voor het aanvragen van een bestelling. Zodra de aanvraag bij ons binnen is, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

U mag hieronder aangeven wat voor gebak(jes) of taart(en) u wil bestellen en de aantallen. Voorbeeld: 'ik wil graag één appeltaart en twee brownies'.
Buro Mimiz - strategie, content, design
Buro Mimiz - strategie, content, designMerel Ducaat
Lees verder
"Vivian verzorgde de lunch op onze bruiloft. Ze nam ons helemaal mee in het proces door te vertellen wat haar creatieve ideeën waren, wat we daar van vonden en liet ons genoeg proeven. Ik houd ervan dat het allemaal niet te standaard is, maar tegelijkertijd denkt ze wel goed mee over ‘wie er op de bruiloft komen’: hoe combineer je een creatieve, gezonde lunch met ook de ‘veilige, vertrouwde’ broodjes? We hoefden verder over niets na te denken: dat was echt een verademing. Er was meer dan genoeg voor onze bruiloftsgasten en het was een feestje om te zien (en eten!).”
Pepp center - Welness winkel & ontmoetingsplek
Pepp center - Welness winkel & ontmoetingsplekSida Digristina
Lees verder
"Al vaak besteld bij Vive la Vie en elke keer weer verrast door de heerlijke pure smaken! Mijn favoriet is op dit moment de Frambozen Cheese Taart. Ook super fijn dat je (bijna) alles glutenvrij kan bestellen!"
Vorige
Volgende

Over de mokkataart

Ben jij een koffielover? Dan is deze taart iets voor jou. Een heerlijke taart met lagen bisquit en mokkacreme.

Prijs: € 20,50

Over de vruchtenslof

Een stevige sloffenbodem, gevuld met amandelspijs, daarboven het romige banketbakkersroom en dan de frisse smaak van het fruit. 

Prijs: € 2,75 p.stuk

Meer over 'taart naar wens'

Op zoek naar een gepersonaliseerde taart voor bijvoorbeeld een huwelijksjubileum of sweet sixteen feest? Wij denken graag mee!

Prijs: in overleg

Over de Pumpkin Pie

Niet heel bekend in Nederland, maar wel in Amerika! Een verrassend lekkere taartje met smeuïge bovenlaag van pompoen en een crunchy bodem van chocoladekoekjes. Worth the try.

Prijs: € 14,50

Over de Appeltaart zoals 'ie hoort

Een ambachtelijke appeltaart zoals mijn oma hem ook maakt. Een echte klassieker.

Prijs: € 23,50

Over de blondie

Dit is een favoriet van vele! Smeuïg, met een knapperig nootje en dan een beetje het zure van de cranberries in een zoete gebakje.

Prijs: € 1,75 p.stuk

Bananenbrood

Meer over healthy bananenbrood

Dit is een verantwoord tussendoortje, zoet door de bananen en zonder geraffineerde suikers. Echt jummie!

Prijs: € 14,50

Over de brownie

Een waanzinnige smeuïge brownie. Hij is lekker compact, zoet en smelt op je tong.

Prijs: € 1,75 p.stuk